In luna septembrie o sa avem un bebelus.
In luna decembrie (2016) am incheiat contractul la firma unde lucram (am lucrat din septembrie 2015 pana in decembrie 2016) iar in februarie (2017) am bagat pentru somaj.
Doream sa stiu cum anume se calculeaza indemnizatia. Stiu ca se i-a in calcul si somajul.
Intrebarea mea este daca se calculeaza din septembrie pana in februarie (aici ar intra somajul si concediu prenatal) si apoi din decembrie pana in octombrie 2016 (aici ar intra cele 3 luni cand am lucrat cu contract de munca). In luna ianuarie nu am putut depune la somaj pt ca nu au fot gata actele asa ca in luna ianuarie nu am avut nici un venit.
Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.
O zi frumoasa.
Buna ziua,
In luna septembrie o sa avem un bebelus.
In luna decembrie am incheiat contractul la firma unde lucram (am lucrat din septembrie 2015 pana in decembrie 2016) iar in februarie (2017) am bagat pentru somaj. Vroiam sa stiu daca m-as incadra pentru indemnizatie de mamica in acest caz.
Stiu ca poate depune si sotul pentru concediu paternal, el lucreaza acum in romania.
Intrebarea mea este daca el depune pentru concediu paternal apoi pleaca la munca in strainatate acest concediu se suspenda?