avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul pentru concediu indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul pentru concediu indemnizatie copil

Buna ziua,

In luna septembrie o sa avem un bebelus.
In luna decembrie (2016) am incheiat contractul la firma unde lucram (am lucrat din septembrie 2015 pana in decembrie 2016) iar in februarie (2017) am bagat pentru somaj.

Doream sa stiu cum anume se calculeaza indemnizatia. Stiu ca se i-a in calcul si somajul.

Intrebarea mea este daca se calculeaza din septembrie pana in februarie (aici ar intra somajul si concediu prenatal) si apoi din decembrie pana in octombrie 2016 (aici ar intra cele 3 luni cand am lucrat cu contract de munca). In luna ianuarie nu am putut depune la somaj pt ca nu au fot gata actele asa ca in luna ianuarie nu am avut nici un venit.

Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.
O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 4 August 2017
Detaliati exact statutul dvs. din perioada octombrie 2015 - septembrie 2017 (angajarea de la pana la , somaj de la pana la , concediu de maternitate etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal - plecare la munca in strainatate andreea123456789 andreea123456789 Buna ziua, In luna septembrie o sa avem un bebelus. In luna decembrie am incheiat contractul la firma unde lucram (am lucrat din septembrie 2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatie crestere copil ciocolata09 ciocolata09 Daca am lucrat din iunie 2014 pana in februarie 2015 apoi am faut pauza si am iceput iar in 11.05.2015 pana in 01.07.2015 apoi din 09.07.2015 pana in ... (vezi toată discuția)