avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate dumitrescu_florin49

Activitate dumitrescu_florin49

Răspuns la discuția Contract individual de munca
multumesc foarte mult si apreciez ca mai exista oameni ca dvs si rup din timpul lor pretios sa raspunda gratuit unor semeni cu diverse probleme.In imailul dvs, luat de aici, am transmis un mesaj privat.
Buna seara. Am fost la un interviu ptr angajare si pe parcursul interviului am stabilit programul,ce atributii am,salariul etc.Mergand pe incredere am inceput munca.In primele zile mi s-a propus sa fac diverse munci care nu erau in atributiile mele.In tot acest timp am cerut sa semnam contractul de munca sau sa incheiem colaborarea . Dupa 4-6 zile am primit un contract care era doar semnat,nestampilat si doar in titlu era scris incheiat si inregistrat in REVISAL cu nr.din data de.Tot ce am discutat la interviu nu era scris,dimpotriva salariul era de necalificat,datele firmei nu erau cele cunoscute,punctul de lucru era altul decat cel unde desfasuram activitatea(era o adresa a fostei firme).Multe inarventente,multe date de identificare a firmei scrise gresit sau false,etc.Am refuzat sa semnez acel contract care mi s-a spus ca este valabil doar cu semnatura asa zisului patron sau administrator fara stampila.Imediat am fost instiintat verbal ca nu mai am ce sa caut in incinta firmei si ca voi fi concediat.Dupa doar cateva zile eram paria pentru ca am avut tupeul sa cer contractul de munca.Accesul in servisul auto mi-a fost obstructionat si ulterios total interzis. Am cerut documentul de concediere si am spus ca il voi contesta.Nu am primit nimik. In cazul de fata in afara de denumirea firmei,nr de la Reg. com. si nr unic de inregistrare CUI nu este nimic real si adevarat. Adresa ptr sediul social,adresa ptr punctul de lucru sunt gresite explicandu-mi-se ca din greseala s-au luat de la firma veche.Deci am contract nestampilat,semnat (nu stiu ce pozitie ocupa in firma) cu multe date importante gresite.In instanta imi trebuiesc toate datele corecte si adresa sediului social actual.Deci ma comfrunt cu imposibilitatea de a declansa actiunea judecatoreasca si intrreb daca pot macar depune o plangere penala la sectia de politie pentru inselaciune.Multumesc
Răspuns la discuția Scutire plata cablu tv
Multumesc ptr raspuns .Nu acum nu sunt scutit platesc fiindca nu m-am ocupat de aceasta problema (cereri,drumuri,etc) si pretul la cablu tv mi se pare mare si merita scutirea.Oricum mise pare ilogic ca patronii care au luat licente de la tvr sa nu preia si obligatiile legale........
Scuze ptr deranj dar, v-as ruga o informatie referitor la plata abonamentului cablu tv.Sunt beneficiarul Legii341 Legea Recunostiintei-Revolutionar si in lege se stipuleaza ca sunt scutit de la plata abonamentului radio si tv (in vremea aceea exista doar tvr.) Cei de la rds sau upc cand au luat licenta de la tvr nu au luat si obligatiile tvr prin lege?Acestia refuza sa accepte scutirea spunand ca ei sunt privati si nu au nici o obligatie(la inceput au fost numai lapte si miere promitand orice).Multumesc anticipat ptr raspunsul dvs