avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Scutire plata cablu tv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Scutire plata cablu tv

Scuze ptr deranj dar, v-as ruga o informatie referitor la plata abonamentului cablu tv.Sunt beneficiarul Legii341 Legea Recunostiintei-Revolutionar si in lege se stipuleaza ca sunt scutit de la plata abonamentului radio si tv (in vremea aceea exista doar tvr.) Cei de la rds sau upc cand au luat licenta de la tvr nu au luat si obligatiile tvr prin lege?Acestia refuza sa accepte scutirea spunand ca ei sunt privati si nu au nici o obligatie(la inceput au fost numai lapte si miere promitand orice).Multumesc anticipat ptr raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: dumitrescu_florin49 , utilizator 21:00, 12 Ianuarie 2011
probabil ca nici acum nu platiti taxa de radio si tv , care vin de plata pe factura de lumina.
daca doriti un abonament la cablu, veti plati acest abonament
Multumesc ptr raspuns .Nu acum nu sunt scutit platesc fiindca nu m-am ocupat de aceasta problema (cereri,drumuri,etc) si pretul la cablu tv mi se pare mare si merita scutirea.Oricum mise pare ilogic ca patronii care au luat licente de la tvr sa nu preia si obligatiile legale........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonamentul pentru radio _tv este obligatoriu? ContSters330987 ContSters330987 Daca am un televizor si este cuplat la antena digi platind un abonament in care este inclus si tvr 1 iar emisiunile radio le pot asculta tot prin acelasi ... (vezi toată discuția)
Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)