Daca am un televizor si este cuplat la antena digi platind un abonament in care este inclus si tvr 1 iar emisiunile radio le pot asculta tot prin acelasi abonament direct de pe satelit ...mai trebuie sa platesc abonament radio tv separat pe factura de lumina de la cez?
Dar in cazul cand televizorul functioneaza in barul din cadrul firmei( cuplat la fel la o antena digi sau la programele prin cablu ) ce obligatii am si ce trebuie sa platesc?
Din pacate trebue sa platim , asa e legea. Eu ma intreb altceva, firmele de cablu nu platesc o taxa la TVR ? Daca DA inseamna ca noi platim de doua ori abonamentul TV!!! Poate ne explica cineva cum stau lucrurile. Parerea mea e ca sintem pacaliti cu aceasta taxa.Aideti sa dezbatem putin aceasta TAXA TV :-/
credeti ca ati fi primul care isi puna aceasta intrebare ?
stiti ca exista in Romania , sate electificate bineinteles , in care nu exista receptor TV , si bietii oameni platesc taxa mai scumpa decat valoarea curentului consumat ?
si nu misca nimeni nimic... daca cade TVR-ul , ca nu vom mai platii noi acea taxa , vor cadea si cateva sute de partide care "ling ciolanele de pe mesele bogate facute prin protocol" .
Din pacate legea e cam incurcata, dar pentru persoanele fizice da posibilitatea depunerii unei declaratii prin care soliciti neplatat taxei deoarece nu detii receptor TV.
Pentru societatii nu prea sunt alternative , cu toate ca au existat ceva procese pe rol si daca imi aduc bine aminte chiar unii au castigat.