avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Abonamentul pentru RADIO _TV este obligatoriu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Abonamentul pentru RADIO _TV este obligatoriu?

Daca am un televizor si este cuplat la antena digi platind un abonament in care este inclus si tvr 1 iar emisiunile radio le pot asculta tot prin acelasi abonament direct de pe satelit ...mai trebuie sa platesc abonament radio tv separat pe factura de lumina de la cez?
Dar in cazul cand televizorul functioneaza in barul din cadrul firmei( cuplat la fel la o antena digi sau la programele prin cablu ) ce obligatii am si ce trebuie sa platesc?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:58, 29 Septembrie 2014
Din pacate trebue sa platim , asa e legea. Eu ma intreb altceva, firmele de cablu nu platesc o taxa la TVR ? Daca DA inseamna ca noi platim de doua ori abonamentul TV!!! Poate ne explica cineva cum stau lucrurile. Parerea mea e ca sintem pacaliti cu aceasta taxa.Aideti sa dezbatem putin aceasta TAXA TV :-/
si...care va fi rezultatul ?
Daca este o taxa abuziva putem trimite emailuri, petitii catre cineva si la guvern pina la urma poate ne ajuta un avocat de pe forum. JOS ci TAXA TVR
credeti ca ati fi primul care isi puna aceasta intrebare ?
stiti ca exista in Romania , sate electificate bineinteles , in care nu exista receptor TV , si bietii oameni platesc taxa mai scumpa decat valoarea curentului consumat ?
si nu misca nimeni nimic... daca cade TVR-ul , ca nu vom mai platii noi acea taxa , vor cadea si cateva sute de partide care "ling ciolanele de pe mesele bogate facute prin protocol" .
Din pacate legea e cam incurcata, dar pentru persoanele fizice da posibilitatea depunerii unei declaratii prin care soliciti neplatat taxei deoarece nu detii receptor TV.
Pentru societatii nu prea sunt alternative , cu toate ca au existat ceva procese pe rol si daca imi aduc bine aminte chiar unii au castigat.

Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucmr-ada sau upfar-argoa alin1982 alin1982 Buna, Detin o pensiune turistica in care avem doar televizoare(fara alte mijloace de difuzare), pentru care se plateste taxa radio-tv la electrica, abonament ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul ... (vezi toată discuția)
Scutire plata cablu tv dumitrescu_florin49 dumitrescu_florin49 Scuze ptr deranj dar, v-as ruga o informatie referitor la plata abonamentului cablu tv.Sunt beneficiarul Legii341 Legea Recunostiintei-Revolutionar si in lege ... (vezi toată discuția)