avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate crocobau2017

Activitate crocobau2017

Tatal meu a decedat acum 6 luni. La fel masina lui care are RCA si ITP expirate.
SGU a postat o notificare ca vor ridica masina in 10zile.
Nu ma intereseaza masina si nici obtinerea de beneficii din dezmebrare.

Vreau doar sa stiu ce variante am pt. a evita costurile dupa succesiune. (Altele decat impozite).
(In principiu sper ca SGU sa nu solicite taxe de ridicare/depozitare)

Multumesc.
Cum a fost? 90 de zile sau 30?
Discuție Hcl taxe locale
Consiliul a omis emiterea unei hotarari de calcul impozite pt. Cladiri Nerezidentiale din 2016 pana in prezent dar imi imputa subit in 2019 taxe si penalizari pe baza “Codului Fiscal” din 2016. E legal?

Multumesc.
Răspuns la discuția Impozitare cladire nerezidentiala
Ati rezolvat ceva? Am o situatie similara. Multumesc.
Răspuns la discuția Impozitare cladire nerezidentiala
Deci se poate plati doar amenda?
Buna ziua,

Cu multi ani in urma am achizitionat un teren cu constructii fictive (existau doar pe act nu si fizic) prin Adjudecare (fostul proprietar , Persoana Juridica in faliment). Pe actul de adjudecare e specificat acest lucru: "Constructie demolata".

Pt. a intra in legalitate am inceput anul acesta demersurile de "Demolare" doar ca Primaria imi solicita o plata substantiala care reprezinta un "procent din valoarea cladirii lispa calculat ca si Persoana Juridica" chiar daca la impozite am platit mereu ca si "Persoana Fizica" si NU mi s-a calculat si cladirea lipsa.

E posibil ca la momentul achizitiei (2008) sa nu fi intreprins toate demersurile ?
Cum pot rezolva?

Multumesc!
Buna ziua,

Detin scriptic un teren cu 2 constructii, toate dobandite prin Adjudecare.
Una din cele 2 constructii nu a existat la momentul adjudecarii, fapt precizat si in document.

Cum pot executa o Dezmembrare (o parcela va contine cele 2 constructii) in vederea instrainarii?
Doresc evitarea autorizatiilor de Demolare din motive evidente.
Primaria cunoaste situatia dar nu am solicitat inca documente...

Multumesc
S-au incheiat cei 5 ani.
Am depus pe numele copilului minor.
Urma sa achizitionez o locuinta dar banca nu imi acorda prima.
Cum procedez?
Multumesc!