avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendare permis dupa clasare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendare permis dupa clasare dosar

Buna ziua. Am avut un dosar penal pentru conducere cu permisu suspendat la care am primit clasare.cu ordonanța de la parchet imi pot ridica permisul.mentionez ca dosarul l-am avut în felul următor:Am avut un accident minor cu pagube materiale pe care nu l-am anunțat iar ipj iași mia suspendat permisul pe 30 de zile pentru neanuntare de accident.eu nu am stiu de suspendare,procesul verbal primind-ul prin afisare la domiciliu.in timpul suspendării permisului pentru fapta de la iași am fost oprit în trafic de către poliție figurand cu permisul suspendat eu nestiind de suspendare deoarece nu primisem procesul verbal de la iasi.mentionez ca,cum am primit procesul de la iași am si predat permisul.vreau sa stiu daca imi pot ridica permisul in baza clasarii dosarului sau mai primesc o suspendare de 90 de zile de la politie.multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
IONUT TLP, utilizator
Cel mai recent răspuns: crocobau2017 , utilizator 13:27, 17 Martie 2020
Nu cred ca ar trebui sa mai primiti nimic daca in ordonanta procurorului nu s-a menționat ceva de suspendare.
Nu scrie nimic de nici o suspendare,doar clasarea faptei întrucît fapta nu a fost săvârșită cu vinovăția prevăzută de lege.multumesc
Cum a fost? 90 de zile sau 30?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate tramvai oprit LaurentiuOpr LaurentiuOpr Buna ziua Acum o luna nu am oprit in spatele usilor de la un tramvai oprit in statie si am calcat un domn pe picior. Cu domnul am ajuns la o intelegere ca sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)
Redobândire permis după suspendare Daniel961 Daniel961 Bună ziua, Am avut permisul suspendat pentru 90 de zile. Când mi-a intrat suspendarea în vigoare mi s-a spus că nu am voie să dau examenul de ... (vezi toată discuția)