avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate Marian_92

Activitate Marian_92

Va mulțumesc frumos pentru răspuns.
Buna ziua!
Am înaintat o plângere împotriva unei amenzi STB primită pe nedrept și a venit și soluția. Din ce înțeleg amână a fost anulată, dar nu înțeleg care e treaba cu menținerea procesului verbal de contravenție.
Tip solutie: Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea contravenţională. Înlocuieşte amenda contravenţională cu sancţiunea avertisment. Menţine în rest procesul-verbal de contravenţie.
Aștept un răspuns, mulțumesc!
Răspuns la discuția TVA 0% Prima Casa
Problema nu ar fi antecontractul, el este valabil pana pe 3 martie, ci faptul ca fondul de garantare mi-a aprobat deja dosarul cu o anume suma de bani, iar dacă as plăti mai puțin cu 5% la semnarea contractului, ar apărea o problema la tranzacție... De la banca mi s-a spus ca e deja aprobat și... Ca nu as mai beneficia, dar îmi e sa nu spună asta doar ca sa ma împrumute cu mai multi bani. Cred ca singurele mele opțiuni ar fi sa semnez asa sau sa fac alt dosar pentru fondul de garantare. Dar vreau dacă se poate sa ma lămurească și pe mine cineva,ca dacă nu mai trebuie sa fac alt dosar,prefer sa mai aștept o săptămână.
Buna ziua, de la 1 martie 2017 nu se va mai plati tva la achizitionarea locuintelor prin programul prima casa. Daca eu am deja un precontract facut inca de anul trecut in care se stipuleaza ca 5% din valoare lui este TVA, iar cei de la fondul de garantare mi-au aprobat deja dosarul, am cum sa fac sa aman semnarea contractului pana 1 martie si sa pot beneficia de aceasta noua lege?