avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am înaintat o plângere împotriva unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am înaintat o plângere împotriva unei amenzi STB ...

Buna ziua!
Am înaintat o plângere împotriva unei amenzi STB primită pe nedrept și a venit și soluția. Din ce înțeleg amână a fost anulată, dar nu înțeleg care e treaba cu menținerea procesului verbal de contravenție.
Tip solutie: Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea contravenţională. Înlocuieşte amenda contravenţională cu sancţiunea avertisment. Menţine în rest procesul-verbal de contravenţie.
Aștept un răspuns, mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian_92 , utilizator 12:54, 3 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a inlocuit sanctiunea amenda cu avertisment, dar se mentine PV de contraventie in sensul ca sunteti vinovat . Nu aveti nimic de platit.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se admite in parte-contestatie pv Eduard24 Eduard24 Buna ziua. Am fost sanctionat cu amenda contraventionala si suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile. Dupa contestatie am primit aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda contraventionala platita? doberv doberv daca inaintez contestatie impotriva unui p-v de contraventie dar ca sa fiu sigur platesc si amenda (ca sa platesc jumatate) trebuie sa cer restituirea prin ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere LauraDorel LauraDorel Am contestat un proces verbal in instanta, proces verbal prin care, pentru contraventia prevazuta de art 41, alin 1 din OUG 195/2002 (vehiculele trebuie sa ... (vezi toată discuția)