avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere rovinieta admisa in parte - ce obligatii mai ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere rovinieta admisa in parte - ce obligatii mai am?

Mi s-a admis in parte plangerea contraventionala impotriva procesului verbal de lipsa a rovinietei. Imi traduce cineva solutia de pe portal.just.ro, va rog :

Solutie: Admite în parte plângerea contravenţională. Înlocuieşte sancţiunea amenzii contravenţionale, aplicată prin Procesul-verbal de constatare a contravenţiei, seria R12 nr.0059541 încheiat la data de 30.03.2011 de C.N.A.D.N.R. S.A. – CESTRIN, cu sancţiunea avertismentului. Înlătură sancţiunea contravenţională complementară aplicată prin procesul-verbal de constatare a contravenţiei mai sus menţionat. În temeiul art.7, alin.1 din O.G. nr.2/2001, pune în vedere petentei să respecte dispoziţiile legale în materie. Menţine celelalte dispoziţii ale procesului-verbal de constatare a contravenţiei mai sus menţionate, ca temeinice şi legale. Cu drept de recurs în termen de 15 de zile de la comunicare.

Mai tr sa platesc ceva din amenda contraventionala de 250 RON si/sau tariful de despagubire de 28 euro ?

Multumesc de ajutor
Daca nu se face recurs ,nu mai aveti de platit nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pvcc rovinieta danutzzul danutzzul Buna ziua, Problema mea este putin mai atipica fata de cele prezentate pana acum de alti utilizatori ai acestui forum. Am primit pana acum 3 PVCC emise de ... (vezi toată discuția)
Sentinta- termen redactare paropary33 paropary33 Buna ziua, As dori sa stiu cam in cate zile de la sentinta pleaca documentul cu hotararea din judecatorie catre cei implicati? In legatura cu sentinta de ... (vezi toată discuția)
Doua amenzi pentru rovinieta intr-o singura zi! cristina.marin cristina.marin Buna ziua!Sunt nelamurita si eu intr-o privinta... Am primit acasa doua amenzi de circulatie, fiecare in valoare de 250 de lei. Pana acum nimic iesit din ... (vezi toată discuția)