Cat ma costa actele notariale pentru achizitionarea unui teren in valoare de 360 de milioane? Mentionez ca am platit pentru o parte 125 de mil si notarul a costat atunci aproape 6 mil + o procura legalizata inclusa! Asta inseamana ca a ramas de plata in 235 mil.?
Buna ziua, cum as putea verifica la asociatie daca suma care imi vine este pe bune.? Mereu pe unde am locuit am facut-o cu chirie si cam mereu m-am intampinat cu probleme cand imi venea situatia de plata! Ba mi se spunea ca a gresit contabila, ba ca a uitat sa treaca mai putini la intretinere si cate si mai cate. Eu cred ca tinta lor este mereu cand vin chiriasi in bloc!! A mai fost cineva in situatia asta, si daca exista vre-o modalitate de a verifica, in afara de situatia care o afiseaza ei, ca oricum nu stiu cum fac calculele in spatele pupitrului!
Mentionez in intretinere sunt incluse: apa calda, rece, caldura, si gazul. De gatit nu gatim mai deloc!
Si suntem 2 persoane in apartament, mai vin din cand in cand cate un prieten, ruda!