avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate livadariueusebiu

Activitate livadariueusebiu

Cat ma costa actele notariale pentru achizitionarea unui teren in valoare de 360 de milioane? Mentionez ca am platit pentru o parte 125 de mil si notarul a costat atunci aproape 6 mil + o procura legalizata inclusa! Asta inseamana ca a ramas de plata in 235 mil.?
Ei afiseaza o lista de calcul , dar cred ca sunt umflate sumele de acolo!
Buna ziua, cum as putea verifica la asociatie daca suma care imi vine este pe bune.? Mereu pe unde am locuit am facut-o cu chirie si cam mereu m-am intampinat cu probleme cand imi venea situatia de plata! Ba mi se spunea ca a gresit contabila, ba ca a uitat sa treaca mai putini la intretinere si cate si mai cate. Eu cred ca tinta lor este mereu cand vin chiriasi in bloc!! A mai fost cineva in situatia asta, si daca exista vre-o modalitate de a verifica, in afara de situatia care o afiseaza ei, ca oricum nu stiu cum fac calculele in spatele pupitrului!
Mentionez in intretinere sunt incluse: apa calda, rece, caldura, si gazul. De gatit nu gatim mai deloc!
Si suntem 2 persoane in apartament, mai vin din cand in cand cate un prieten, ruda!