avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea 2017

Activitate Andreea 2017

Răspuns la discuția Reabilitarea de drept
Multumesc!voi solicita cazierul judiciar(inteleg ca dupa 10 zile de la data pronuntarii a ramas definitiva daca nu s-a facut apel )..Sper sa fie in regula ptr a ma angaja...O zi frumoasa va doresc!!!
Răspuns la discuția Reabilitarea de drept
Sentinta a fost pronuntata in data de 03.02.2016 si mentionez ca nu am savarsit nici o alta infractiune.
Cand voi beneficia de aceasta reabilitare!!Multumesc!
Buna ziua!Am o condamnare pe care o voi atasa mai jos si vreau sa stiu cand se poate face reabilitarea...Multumesc!
In baza art. 215 al. 1,2,3 V.C.p. cu aplic. art. 5 N.C.p., art. 396 al. 10 C.p.p., art. 74 al. 1 lit. a, c şi al. 2 V.C.p. şi art. 76 al. 1 d V.C.p. condamna inculpatul X la pedeapsa închisorii de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. În baza art. 71 V.C.p. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art. 64 lit. a teza a-II-a şi lit. b V.C.p. În baza art. 81 V.C.p. suspendă condiţionat executarea pedepsei pe un termen de încercare de 2 ani şi 6 luni, stabilit conform art. 82 V.C.p. În baza art. 71 al. ultim V.C.p. pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii se suspendă şi executarea pedepsei accesorii. Mentionez ca Sentinta a fost pronuntata in data de 03.02.2016 si nu am savarsit nici o alta infractiune.
Buna ziua!!!am o condamnare cu suspendare in urma unui credit cu forme ilegale si obligatia de restituire la firma de recuperare Kruk prejudiciul respectiv.De comun acord cu KRUK,neavand niciun loc de munca,contribui cu o suma mica lunar...Acum vreau sa inscriu un autovehicul pe numele meu si intrebarea este daca KRUK imi poate pune sechestru pe bunurile materiale personale..Multumesc!!!