avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Firme de recuperari
Discuție deschisă în Executare silită

Firme de recuperari

Buna ziua!!!am o condamnare cu suspendare in urma unui credit cu forme ilegale si obligatia de restituire la firma de recuperare Kruk prejudiciul respectiv.De comun acord cu KRUK,neavand niciun loc de munca,contribui cu o suma mica lunar...Acum vreau sa inscriu un autovehicul pe numele meu si intrebarea este daca KRUK imi poate pune sechestru pe bunurile materiale personale..Multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Recuperare creante damiela damiela Vreau sa va expun o situatie si va rog sa imi dati o explicatie juridica .Multumesc! Avem o garsoniera care este sub ipoteca.Am luat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
pedeapsa delapidare sechestru bunuri comune reyes reyes daca am delapidat 200000euro si casa(dobandita impreuna cu sotia) e ipotecata pentru un credit bancar se poate pune sechestru pe ea? prejudiciul se considera ... (vezi toată discuția)
O angajata a facut o delapidare. institutia a dat-o in judecata ... LilyoftheValey LilyoftheValey o angajata a facut o delapidare. institutia a dat-o in judecata pentru recuperarea prejudiciului. Pana s-a terminat procesul - 3 ani- a divortat si a trecut pe ... (vezi toată discuția)