avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate AuraA23

Activitate AuraA23

Discuție Ranire pieton
Bună ziua,

În drumul meu spre casa, noaptea, am fost deranjata de farurile conducătorului din partea opus și nu am observat pe sensul meu de mers ca sunt 2 bicicliști. Aceștia nu erau echipați corespunzător pentru traseul de noapte și l-am agățat pe unul din ei cu oglinda. Acesta nu a căzut, ba chiar a venit pe bicicleta pana în locul unde am oprit, tatal lui aducând injurii și țipând la mine. Tatăl a insistat sa cheme o ambulanta, nu am avut nimic împotriva. A ajuns la spital unde ii s-a pus diagnosticul de contuzie ușoară. Menționez ca nu conduceam cu viteza, fiind în localitate. Am stat foarte mult la politie unde m-am așteptat sa dau o declarație în scris, însă nu a fost asa. Polițistul a completat fisa lui, enuntand pe scurt ce s a întâmplat. Soțul meu, de fata când discutam cu polițistul, mi-a spus ca am afirmat ca am văzut bicicliștii la vreo 6 metri, lucrul de care eu nu îmi amintesc. Am fost încadrată la neacordare de prioritate, însă mă macină foarte tare faptul ca nu am dat atenție sporita întrebării polițistului. Ce pot face în acest caz?
Buna ziua,

Si eu am aceeasi problema. Am schimbat medicul de familie fiindca nu eram multumita. Am facut analize de sange si mi-a spus ca am nu stiu ce afectiune la rinichi, iar la putin timp, pe aceleasi analize mi-a spus ca nu am nimic. Asa ca am mers la alt medic de familie din oras. Fisa medicala nu a ajuns la medicul al doilea, iar acum fiindca m-am mutat din oras am schimbat din nou medicul de familie (cel initial fiind destul de departe) si am nevoie de fisa de la primul medic si de vaccinurile facute (e urgent sa stiu ce vaccinuri am facut). Am mers la primul medic de familie si imi spune ca mi-a dat fisa in momentul in care am plecat de la el (nu am primit nimic), iar daca i-am spus ca nu mi-a dat nimic si am cerut sa ma uit in registre, mi-a adus un registru vechi in care nu ma regasesc. Nu cred ca aceste registre se arunca peste noapte si nu inteleg care e interesul medicului, ce face cu fisa mea medicala? Si cum ramane cu sanatatea mea? E o chestiune de urgenta si nu stiu cum pot sa aflu ce vaccinuri am facut si in ce perioada. Cui ma pot adresa? Viata mea este in joc. Multumesc frumos.