Buna seara, am o masina careia i-a expirat itp ul si asigurarea iar eu vreau sa i le fac din nou dar masina este mostenire de la tata pentru ca a murit.
Daca masina este pe numele decedatului iar eu nu gasesc CIV ul dar am talonul pot face itp ul. Daca nu ce e de facut.
Salutari sunt minor 15 ani si ieri am fost amenintat de 4 indivizi.... ii cunosc din vedere sa dau o declaratie la politie cum ca am vazut ca un prieten i-a zgariat masina unuia dintre ei... m-au tinut cu forta , m-au bagat in masina si m-au amenintat ca ma ....asa.... in padure ca ma taie etc.. eu de frica m-am dus cu ei si am dat declaratie chit ca nu e adevarata... ma pot duce la politie sa retrag ce am zis sau ma baga la marturie mincinoasa...
Mai am o intrebare daca se poate... ITP ul a expirat iar asigurarea expira la sfarsitul lui martie... cum pot face itp ul si asigurarea inainte de a face succesiunea.. Iar daca sora mea este incepatoare cat ar trebui sa plateasca asigurarea ca stiam ca este mult mai scumpa.. Masina este 1.6 benzina.
Am inteles si va multumesc pentru raspuns.. dar sa zicem ca am un prieten cu permis pentru ca eu momentan sunt minor.. el nu poate pati nimic daca conduce el masina atata timp cat sunt si eu cu el nu?
Salutari am o intrebare.. tatal meu a decedat in noiembrie iar singurul lui lucru a fost masina pe numele lui... Aici vine problema.. Noi suntem 2 copii Eu si sora mea... noi vrem sa pastram masina dar cum facem sa o trecem pe numele nostru.. si ce costuri sunt. Se poate circula cu acea masina asa? Doar sora mea are permis si este majora.Cand a murit era divortat de mama.. Asigurarea si ITP ul expira luna asta..