avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenintat sa dau declaratie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenintat sa dau declaratie

Salutari sunt minor 15 ani si ieri am fost amenintat de 4 indivizi.... ii cunosc din vedere sa dau o declaratie la politie cum ca am vazut ca un prieten i-a zgariat masina unuia dintre ei... m-au tinut cu forta , m-au bagat in masina si m-au amenintat ca ma ....asa.... in padure ca ma taie etc.. eu de frica m-am dus cu ei si am dat declaratie chit ca nu e adevarata... ma pot duce la politie sa retrag ce am zis sau ma baga la marturie mincinoasa...
Cel mai recent răspuns: warwar2001 , utilizator 00:21, 11 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgariat masina paq paq salut ! am desenat cu cheia pe masina unui vecin (beat fiind) al unui prieten de-al meu si acesta s-a dus la politie (mi se pare normal) cu prietenul meu si au ... (vezi toată discuția)
Amenințări, urmărire și loviri ionut2131 ionut2131 Bună ziua! In urma cu 4-5 luni, un baiat s-a luat de prietena mea pe strada. EI nu se cunosteau persoanal, nu avusera nicio legatura. Baiatul respectiv se ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa mihaela89 mihaela89 Ce se intampla daca un martor care a dat o declaratie la politie a zis o chestie iar la tribunal knd a fost intrebat daca isi mentine declaratia a zis \"da\" , ... (vezi toată discuția)