avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Activitate ValentinIVI

Activitate ValentinIVI

Indiferent daca cuponul este pe numele părintelui său a elevului ?
Mulțumesc.
As dori sa stiu daca pensia de urmas are caracter permanent sau este considerat cumva ajutor cu caracter social.
Fratele meu nu se incadreaza la bani de lice (anul acesta) pentru ca daca se ia in calcul la brut pensia el+mama depasesc cei 150 RON .
Multumesc!
Mulțumesc frumos. Am înțeles acum. Voi incerca să dau de asociat, il voi înștiința in scris la sediul societatii și dacă nici așa nu primesc nici un răspuns in 30 de zile mă adresez instantei și rezolv problema. Mulțumesc frumos încă odată!
Ce anume înseamnă dizolvarea ? Și ce presupune asta ?
Multumesc frumos. Ati intuit corect problema. Numire prin act constitutiv, srl cu asociat unic si de negasit. Asadar, singura solutie este instanta ? sau pot merge sa vad ce este prevazut in actul constitutiv si daca nu cumva ma pot retrage de-acolo. Precizez ca nu cunosc detalii despre societate pentru ca nu am acces la nici un document si doresc sa fiu inca de buna credinta si sa rezolv situatia in cel mai simplu fel pentru ambele parti (eu administrator si asociatul), evident daca este si posibil acest lucru. Daca nu, fara nici o problema am sa invoc legea 31/1990. Multumesc si daca sunt aspecete de care ar mai trebui sa tin cont v-as fi recunoscator daca le-ati aminti aici.
Buna ziua. Sunt administratorul unei societati numit la finante prin act constatator(sper sa nu gresesc) si nu gasesc o posibilitate sa " scap" de asta. Asociatul nu mai este in tara, nu dau de el si trebuie sa scap urgent. Aveti un sfat o indrumare ?