avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator srl numit la finante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator srl numit la finante

Buna ziua. Sunt administratorul unei societati numit la finante prin act constatator(sper sa nu gresesc) si nu gasesc o posibilitate sa " scap" de asta. Asociatul nu mai este in tara, nu dau de el si trebuie sa scap urgent. Aveti un sfat o indrumare ?
Cel mai recent răspuns: ValentinIVI , utilizator 22:58, 26 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos. Ati intuit corect problema. Numire prin act constitutiv, srl cu asociat unic si de negasit. Asadar, singura solutie este instanta ? sau pot merge sa vad ce este prevazut in actul constitutiv si daca nu cumva ma pot retrage de-acolo. Precizez ca nu cunosc detalii despre societate pentru ca nu am acces la nici un document si doresc sa fiu inca de buna credinta si sa rezolv situatia in cel mai simplu fel pentru ambele parti (eu administrator si asociatul), evident daca este si posibil acest lucru. Daca nu, fara nici o problema am sa invoc legea 31/1990. Multumesc si daca sunt aspecete de care ar mai trebui sa tin cont v-as fi recunoscator daca le-ati aminti aici.
~ Conținut șters la cerere ~
Ce anume înseamnă dizolvarea ? Și ce presupune asta ?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Proprietar firma decedat adrianch adrianch Buna ziua! Am si eu nevoie de putin ajutor, daca imi puteti oferi niste raspunsuri sau modalitati de rezolvare. Problema sta in felul urmator: O firma ... (vezi toată discuția)
Retragere administrator din societate dalin dalin Buna ziua, Acum 2 ani am fost numita administrator la firma unde lucrez. La momentul respectiv era un singur asociat, care are si el calitatea de ... (vezi toată discuția)
Dizolvare oficiu srl Laura665 Laura665 am un srl care nu a avut niciodata activitate, sunt actionar unici si administrator nu am mai depus la finante declaratii de 4 ani, cred. nici nu am ... (vezi toată discuția)