Vreau să divortez de soțul meu pentru că el e la pușcărie că el pentru viol de gradul 1 a violat propriul său copil și nu am banii pentru divorț că am 2 copii de crescut singură
Bună sunt căsătorit cu o cetățean indiană de 10 ani avem un copil de 8 ani împreună am niste probleme personale timp de un an am fost despărțit pentru copil să-ne dăm o sansă. Probelema e că a expirat dreputul de sedere in românia dar are card rezindent valabil până 2020 emis de autoritățile cipriote. Intrebara: poate să vină din india cu permis de sedere emis de autoritățile din cipru şi certificatul de căsători românesc orginal
Cu respect
CHELARU VASILICĂ
Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare cipru. Am venit in românia am făcu permis de sedere pe 1 an . După 6 lunii state in romania ne-am certat din cauza la părinții mei si ea a plecat in india că nu mai poate locui cu părinții mei. Copilul a rămas la mine. Acum am casa mea si ea vrea să se vină înapoi. Intrebare e poate să vină din india cu permis de sedere valabil din cipru pentru că ăl din românia e expirat. Vă mulțumesc