avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Vreau să divortez de soțul meu pentru că el e la pușcărie că el pentru viol de gradul 1 a violat propriul său copil și nu am banii pentru divorț că am 2 copii de crescut singură
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:20, 19 Iulie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
va costa 100 de lei taxa de timbru, daca nu aveti venituri , puteti cere scutire, la aceeasi instanta alta cerere.
trebuie sa depuneti cerere la judecatoria de care apartineti cu domiciliul, sa cereti ca singura sa exercitati autoritatea parinteasca, locuinta copiilor sa fie la dvs si pensie de intretinere.
il citati acolo unde e arestat.
Ca acte necesare, certificatul de casatorie, copie dupa certificatele de nastere ale copiilor, copie dupa buletin, chitanta care atesta ca ati platit taxa de timbru.
Modele de cerere cautati pe internet, in drept va intemeiati cererea pe art 373 lit b, iar in fapt povestiti tot din relatia dvs.
[ link extern ]
uittai un model, daca nu va descurcati sau mai aveti intrebari, mai scrieti pe aici.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț la tribunal Mamă cu 2 minori Mamă cu 2 minori Bună ziua, As vrea sa va întreb dacă este absolut necesar sa am avocat, dacă vreau sa divorțez la tribunal. Sa spunem ca m-am înțeles cu soțul în ... (vezi toată discuția)
Divort marcuand marcuand Buna ziua,as vrea sa stiu cum sa procedez cu divortul fara acordul unuia dintre soti,cat dureaza si cat ar costa,copii nu avem,bunurii nu avem de ... (vezi toată discuția)
Referitor la divort alexandrina_fabian1 alexandrina_fabian1 Buna ziua! sunt si eu una dintre miile de persoane care au unele probleme si nu le cunosc solutia daca suunteti amabili sa ma ajutati si pe mine.....Sunt o ... (vezi toată discuția)