avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza pentru sotie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza pentru sotie

Bună sunt căsătorit cu o cetățean indiană de 10 ani avem un copil de 8 ani împreună am niste probleme personale timp de un an am fost despărțit pentru copil să-ne dăm o sansă. Probelema e că a expirat dreputul de sedere in românia dar are card rezindent valabil până 2020 emis de autoritățile cipriote. Intrebara: poate să vină din india cu permis de sedere emis de autoritățile din cipru şi certificatul de căsători românesc orginal
Cu respect
CHELARU VASILICĂ

Alte discuții în legătură

Pentru revenirea in romania Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean indian,in india yo44 yo44 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva,poate din experienta,sau poate ca stie carei autoritati romane sau indiene sa ma adresez.Eu sunt cetatean roman si doresc ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)