avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Dana-Ralucaa

Activitate Dana-Ralucaa

Răspuns la discuția Intabulare proprietate
Deci ar trebui prima data sa intabulez pe bunici si apoi pe mine? Multumesc pentru informatie, o sa merg cu actele la un notar, sa ma ajute sa le pun toate cap la cap.
Răspuns la discuția Intabulare proprietate
Am primit prin donatie, in anul 2013, bunicii inca sunt in viata.
Buna ziua! Am mostenit de la bunicii mei o proprietate, care nu a fost intabulata pe numele lor, iar mie mi-au facut doar un act de donatie. Ce trebuie sa fac ca sa pot intabula pe numele meu? Mentionez ca vechii proprietari sunt morti.
Buna ziua! Am mostenit o proprietate de la bunicii mei, insa nu a fost intabulata pe ei, si ei mi-au facut doar un act de donatie. Ce trebuie sa fac ca sa pot intabula pe numele meu? Mentionez ca proprietarii dinaintea bunicilor mei sunt morti.
Buna ziua! Ma intereseaza sa aflu obligatiile beneficiarului de stimulent de insertie. In perioada in care primesc stimulent de insertie pot intra din nou in concediu de crestere copil, la un al doilea copil?
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. O zi buna!
Mi-au facut act de donatie de mana. As putea intabula acum in urma contractului de donatie?
Poate sa imi spuna cineva care ar fi exact pasii care trebuie urmati pentru a putea ajunge sa intabulez in final pe numele meu?
Nu am facut asa ceva. Inca nu am facut nici o procedura
Problema este ca sunt decedati si proprietarii de pe titlul de proprietate si cei doi copii ai lor. Nici bunicii mei care au act de vanzare-cumparare nu ar putea cere intabularea? Numai in instanta as putea rezolva?