avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obligatiile beneficiarului de stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obligatiile beneficiarului de stimulent de insertie

Buna ziua! Ma intereseaza sa aflu obligatiile beneficiarului de stimulent de insertie. In perioada in care primesc stimulent de insertie pot intra din nou in concediu de crestere copil, la un al doilea copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 14 Decembrie 2017
Puteti intra , intra plata stimulentului de insertie va inceta.
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la serviciu dupa 1 an de ccc MonicaBb MonicaBb Buna seara! As dori sa aflu si eu ceva, respectiv daca dupa ce se termina perioada de concediu de crestere copil (de un an) mai devreme cu cateva zile, astfel ... (vezi toată discuția)
Cumul stimulent cu insertie konstantyn9 konstantyn9 Buna seara! O mama a beneficiat de concediu crestere copil si indemnizatie, pentru ca s a intors cu cel putin 60 de zile pana sa faca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie emmy_pupu emmy_pupu Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie nemaintalnita (cel putin asa zic cei de la Sediul unde mi-am depus dosarul de indemnizatie crestere copil si apoi ... (vezi toată discuția)