avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate Lungu Constantin

Activitate Lungu Constantin

Am solicitat moderatorului din topicul respectiv la care nu am primit niciun răspuns.

gi-jane2 a scris:

ati pus mai multe intrebari pe forum, cine credeti ca se apuca sa cerceteze care-s alea la care nu ati primit raspuns ?
puneti dvs link catre acele subiecte unde nu ati primit raspuns si pe care le vreti sterse.

doresc să ștergeți întrebările la care nu am primit niciun răspuns. Vă mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

daca le vreti sterse pe toate va puteti sterge contul si dispar toate. Daca vreti sterse anumite mesaje, scrieti unul moderator din acea sectiune si cu link catre discutia respectiva.

Cum pot sa șterg o întrebare din forum?
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
Avocata mea spune sa cerem o noua expertiza daca aproba instanta. Cred ca este inutil ce parere aveti?
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
Instanța de fond a judecat cauza cu actele depuse de expertul topograf (aviz, raport expertiza etc) fără plan urbanistic de la primărie. Hotararea instanței de fond a fost in favoarea reclamantului. Am făcut cerere de apel la tribunal si am cerut anularea avizului si respingerea hotărârii..Observatii la raportul de expertiza nu se mai pot face.Sa cer instantei de apel prezentarea in garantie a primariei, sau solicitarea se face de catre instanta?
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
Buna ziua, am solicitat in scris catre OCPI motivul neconcordanței intre avizul raportului de expertiza unde se mentioneaza teren extravilan si extrasul CF in care este mentionat teren intravilan. Am primit raspuns ca terenul figurează ca extravilan in evidențele OCPI, iar Primaria avea obligația să transmita documentele necesare modificării. Ce as putea sa solicit instantei in aceasta situatie fiind primul termen in apel? Va multumesc.
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
Buna seara, in anul 2007 primaria de pe raza in care se afla terenul a solicitat Ocpi trecerea acestuia din extravilan paduri si zona forestiera in intravilanul comunei, deoarece pe acest imobil sunt constructii{ (cabane), si pentru ca proprietarii acestor constructii sa intre in legalitate. Astfel terenul a fost inscris cu aprobarea Ocpi in zona intravilana in Cartea Funciara. Intrebarea este daca instanta poate admite iesirea din indiviziune a suprafetei de teren in cazul in care expertul topograf a depus la dosarul de judecata avizul eronat al Ocpi cu mentiunea extravilan in loc de intravilan?
Buna ziua, sunt intr-un proces de iesire din indiviziune al unui teren unde sunt mai multi coproprietari. Raportul expertului topograf contine un aviz de la OCPI in care se mentioneaza teren extravilan, dar terenul este inscris in CF ca intravilan. Intrebarea este daca avizul este valabil pentru scoaterea din indiviziune a unei parti de 270 mp, avand in vedere ca pe imobilul in litigiu sunt constructii.
Deoarece nu am primit niciun raspuns la solicitarea mea, consider sa raspund tot eu pentru a fi informati cititorii avocatnet.
Nu poate fi invocata puterea lucrului judecat deoarece autoritatea lucrului judecat este condiţionată de tripla identitate a celor trei elemente : obiect, cauză şi părţi . In cazul meu obiectul este o noua decizie de pensie cu alt numar si alta data, iar in cauza sunt alte adeverinte eliberate de angajator cu calculul pana in anul 2001 inregistrate cu alt nr si data. Legal si juridic casa de pensii poate invoca aceasta exceptie, dar care va fi respinsa de catre instanta.
Daca nu am informat corect imi cer scuze, iar daca are cineva alta parere rog sa o faca publica. Va multumesc.
Tribunalului a admis cererea pe fond pentru recalcularea pensiei conform adeverintelor sporuri cu caracter permanent depuse la dosar. Recursul formulat de casa de pensii a fost admis la curtea de apel pentru motivul ca nu a fost introdusa contestatia in termenul de 30 de zile, iar hotararea tribunalului a fost modificata in totalitate. La solicitarea mea angajatorul a anulat adeverintele pentru sporuri cu caracter permanent(ore festive)deoarece acestea aveau calculul pana in anul 2011 si s-a emis alte adeverinte cu calculul pana in anul 2001 cu alt nr si data si am mai primit o noua adeverinta pentru sporuri periculoase. Am depus din nou aceste adeverinte la Casa de pensii in urma carora am primit decizia de recalculare cu valorificarea sporului pericol iar cele pentru ore festive am primit raspuns ca nu se iau in calcul conform legii 263/2010. Am facut contestatie la Comisia centrala de la care nu am primit nici un raspuns dupa aprox.6 luni. Intrebarea mea este daca se poate invoca puterea lucrului judecat de catre casa de pensii in cazul unei noi actiuni introdusa de mine pentru ultima decizie recalculata in cauza fiind adeverintele pentru ore festive (cu un nr nou de inregistrare cele anterioare fiind anulate de angajator) iar obiectul fiind noua decizie modificata.
Va multumesc pentru respuns