avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate Costel74

Activitate Costel74

Răspuns la discuția Permis

Permisul nu mi.a fost luat deloc,eu am fost totuși si l-am predat cand m.am eliberat. In hotararea definitivă nu mi.a fost interzis nici un drept legat de treaba asta. Sa inteleg ca codul rutier intervine peste cel penal ?
Discuție Permis
Am fost condamnat pentru conducere fără permis (art335.alin2 categorie necorespunzatoare) ,permisul nu mi s-a suspendat pana la începerea pedepsei. Acum după ce am executat pedeapsă cu detenție pot conduce avand in vedere ca permisul nu mi s-a suspendat ?
Răspuns la discuția Dosar penal
Doar condamnarea accea pentru furt și aceasta perioada tractor
Răspuns la discuția Dosar penal
Ba da,dar ma refeream ca pana sa fiu prins nu am mai făcut nimic
Răspuns la discuția Dosar penal
Sa va explic mai bine în data de 18,12.2013 am fost condamnat la 1 an de închisoare cu durata termenului de încercare de 3 ani. Iar pe data de 03.06.2016 am fost prins conducător un tractor cu o categorie necorespunzătoare intre timp fiind și în școală pentru categoria C,având și calificarea de tractorist . De la prima condamnare eu nu am mai săvârșit nici o infractiune,nimic.
Răspuns la discuția Dosar penal
Deci eu am primit luni rechizitoriu,ce pot sa mai fac în situația de fata ???
Răspuns la discuția Dosar penal
Deci nu am nici o soluție de scăpare??
Răspuns la discuția Dosar penal
Eu am primit prima încercare în data de 18.05.2013 nu sunt sigur dacă s-a terminat încă și țin sa menționez ca am calificare de tractorist și asta îmi este și meseria. Și cu tractorul am mers decât 500 m atunci când am fost prins. Și din cate mi s-a spus pot primii 1 an sau 6 luni de suspendare sau o posibila amenda.. se poate ??
Răspuns la discuția Dosar penal
Deci perioada mea de încercare nu se terminase inca când am fost prins cu tractorul... se poate sa îmi dea instanta încă o suspendare sau o amenda ?? Va mulțumesc mult pentru ajutor..
Discuție Dosar penal
Am condus un tractor neavând categoria C sau Tr și am fost prins de politie facandu-mi dosar penal. În perioada aceea eram în școala pentru obținerea categorie C,eu deținând doar categoria B. Dosarul a ajuns la parchet și mi-a venit citație acasă. Menționez ca am avut o suspendare pentru furt care sa încheiat în decembrie dar eu fapta cu tractorul am savarsit-o în iulie fiind în timpul serviciului . Ce mi se poate întâmpla??