avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis

Am fost condamnat pentru conducere fără permis (art335.alin2 categorie necorespunzatoare) ,permisul nu mi s-a suspendat pana la începerea pedepsei. Acum după ce am executat pedeapsă cu detenție pot conduce avand in vedere ca permisul nu mi s-a suspendat ?
Permisul dvs a fost anulat, trebuie sa sustineti examen pentru un alt permis.

Permisul nu mi.a fost luat deloc,eu am fost totuși si l-am predat cand m.am eliberat. In hotararea definitivă nu mi.a fost interzis nici un drept legat de treaba asta. Sa inteleg ca codul rutier intervine peste cel penal ?
Este asa cum v-am spus, nu trebuie sa scrie nimic in hotarare de anularea permisului, nu il anuleaza judecatorul, il anuleaza seful politiei rutiere in baza hot. de condamnare.
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis de conducere ? Romică Stoica Romică Stoica In urma unui control in trafic am fost gasit sub influienta bauturilor alcoolice cu o concentratie suficienta ca sa fiu trimis in judecata si condamnat la o ... (vezi toată discuția)
De ce trebuie să aștept 6 luni de la data executării pedepsei pentru a-mi recupera permisul? Larisa vtm Larisa vtm Stimate domn in conformitate cu art.335.ali2 ramas definitiv prin hotarare judecatoreasca ne avand interdictie asupra permisului de conducere find pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Permis auto suspendat cristiconstantin cristiconstantin In urma unui accident rutier soldat cu vatamare corporala grava ,dupa recoltarea unei alcoolemii de 1 la mie,si dupa o condamnare de 3 ani si 6 luni pe oug ... (vezi toată discuția)