avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate Ana Mincu

Activitate Ana Mincu

Săptămână trecuta, de pe o zi pe alta, am fost înștiințața printr-un mail și atât ca am fost retrogradată și ca a fost detașată alta persoana pe postul meu. Am solicitat sa mi se dea, în scris, motivul și temeiul legal pentru aceasta decizie. Angajatorul a fost deranjat de solicitare, m-a amenințat etc. În cât timp are obligația sa-mi ofere acest răspuns și ce fac eu cu sarcinile de serviciu fără o decizie clara, motivată?
In cazul in care tatăl ma executa in aceeasi zi în care eu virez banii mai are obiect executarea silită? Cine va plăti cheltuielile de executare? (avem ceva discutii in care i-am cerut o data ca sa virez banii, iar el îmi spune ca in aceeasi zi se va întâlni cu avocatul sau si vor merge la executor)
Va rog sa ma ajutati cu răspunsul la alte doua nelamuriri pe care le am.
1. Dupa pronunțarea deciziei de diminuare a pensiei alimentare, cât timp am la dispozitie pentru a restitui diferența?
2. Fostul sot ma tot amenință ca va cere o expertiza financiară asupra modului in care este cheltuită pensia alimentara pentru copilul pe care-l avem împreună. Se poate asa ceva?
Buna ziua! Sunt in proces cu fostul meu sot pt diminuarea pensiei alimentarea, ca urmare a faptului ca i s-a nascut al doilea copil. Acțiunea a fost introdus a in ianuarie, iar decizia am vazut ca va fi data in aprilie. Acum incasez 25% din veniturile lui si ma intereseaza daca se va aplica retroactiv si cum ma va obligă instanța la restituirea diferențelor de bani?