avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate Danuttzsnore

Activitate Danuttzsnore

Buna ziua.
Am fost notificat de catre un executor judecatoresc ,ca sunt executat silit cu un teren aflat in coproprietate. Mentionez ca speta este un contract de credit pentru nevoi personale incheiat in 2005. La acest moment executarea este demarata desi suma de plata +cheltuieli nu depaseste 6000 ron iar eu sunt angajat cu carte de munca in Romania.
Exista solutii de a rezolva problema prin popriri salariale? Multumesc pentru un raspuns.
Nu am primit recomandat nimic ,toate documentele fiind aruncate efectiv peste gardul proprietatii. Aceasta somatie la executarea silita are stampila postei cu data de 26.11.2018.
Răspuns la discuția Iesire din SRL
Multumesc
Răspuns la discuția Iesire din SRL
Multumesc. Perfect de acord cu dumneavoastra. Dar ce inseamna descarcarea gestiunii? Am inteles ca am nevoie de asa ceva pentru preluarea raspunderii de catre asociatul meu si pentru perioada in care am fost adminiatrator. Multumesc anticipat.
Discuție Iesire din SRL
Sunt asociat cu 35% intr un srl. Am si functia de administrator. M am hotarat sa renunt si la srl si la functia de administrator. Ce inseamna descarcarea de gestiune? Mentionez ca asociatul meu este la curent cu toate datoriile srl ului si este de acord sa preia inclusiv raspunderea. Multumesc
Răspuns la discuția Cesionare de parti sociale
Va multumesc mult pentru informatii.
Răspuns la discuția Cesionare de parti sociale
Dar , deoarece nu are decat 65% ,adica mai putin de 3 patrimi , nu are dreptul de a face asta fara acordul meu, nu?
Buna ziua. Daca un asociat cu 65% parti sociale vrea sa cesioneze unei terte persoane, are dreptul sa faca asta fara acordul celuilalt asociat care este si administrator?