avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

Executari silite

Buna ziua.
Am fost notificat de catre un executor judecatoresc ,ca sunt executat silit cu un teren aflat in coproprietate. Mentionez ca speta este un contract de credit pentru nevoi personale incheiat in 2005. La acest moment executarea este demarata desi suma de plata +cheltuieli nu depaseste 6000 ron iar eu sunt angajat cu carte de munca in Romania.
Exista solutii de a rezolva problema prin popriri salariale? Multumesc pentru un raspuns.
Nu am primit recomandat nimic ,toate documentele fiind aruncate efectiv peste gardul proprietatii. Aceasta somatie la executarea silita are stampila postei cu data de 26.11.2018.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:41, 2 Decembrie 2018
Daca s-a prescris incercati o contestatie la executare.
Mergeti cu actele urgent la avocat.
Veti recupera toti banii daca castigati procesul.
Grabiți-vă, contestația la executare se face în maximum 15 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz? ioionion ioionion eu sunt din cluj si am o datorie la o banca de 5000 lei,la care nu am platit nimic de vreo 5 ani. acum mi-a venit de la un executor din braila,ca ma executa ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Tarif despagubire cnadr andyc25 andyc25 Buna ziua, Am primit din partea unui executor judecatoresc o adresa de executare silita prin care sunt instiintata ca am de achitat 28 euro catre CNADR si ... (vezi toată discuția)