Buna ziua,
Am depus contestatie la judecatorie si am primit urmatorul raspuns :
In legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus, in calitate de Petent, va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari, sub sanctiunea anularii cererii, aveti de indeplinit obligatiile de mai jos :
A. Obligatia de a depune in 1 exemplare urmatoarele acte : cererea de chemare in judecata, inscrisurile doveditoare.
Nota : va punem in vedere ca, in termen de 10 zile de la primirea prezentei, sa depuneti la dosar, intr-un exemplar certificat pentru conformitate cu originalul : a) plangerea contraventionala ; b) inscrisurile doveditoare, sub sanctiunea anularii cererii, prevazuta de art. 200 alin 3C pr. civ.
In situatia in care o parte din obligatii le-ati indeplinit pana la data primirii prezentei, va rugam sa indepliniti si celalate obligatii ce v-au fost puse in vedere pana la termenul precizat
PS : am primit o oferta de la un avocat pentru a ma ajuta. O suma decenta de cateva sute de lei.
As plati cu mare drag aceasta suma daca as avea de recuperat un prejudiciu mai mare. Eu contest acum
290 RON din principiu ptr ca nu mi-a fost aplicata sanctiunea corecta, prevazuta de lege si ptr ca eram la iesirea de pe centura, viteza nu prezenta un pericol, puteam oricand sa opresc in conditii de siguranta.
Va multumesc anticipat celor care ma pot ajuta sa ma ghideze cum sa raspund la cele cerute de judecatorie.
Eduard.