avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Depunere acte infiintare asociatie proprietari sector ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Depunere acte infiintare asociatie proprietari sector 1 Bucuresti

Buna ziua,

Am reușit sa strâng toate actele și semnăturile necesare pentru înființarea unei asociații de proprietari. Am însă unele nelămuriri și as dori sa ma ajutați :

- trebuie sa fiu avocat ca sa pot depune documentația ?
- actele se depun la judecătoria sector 1 ?
- trebuie sa verific și sa iau dovada ca nu mai exista o alta asociație de proprietari cu aceeași denumire ?Daca da, de unde o iau ?
- trebuie plătită o taxa de timbru ? Daca da, unde ?

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri !
Cel mai recent răspuns: eduard1987 , utilizator 08:33, 14 Aprilie 2017
Dosarul, asa cum l-ati intocmit, il prezentati la primaria de sector, la judecatorul delegat. Veti primi un numar de inregistrare si veti fi anuntat daca mai aveti ceva modificari de facut, iar la final veti fi planificat / anuntat cand sa veniti sa va luati incheierea.
Pe tot acest parcurs veti fi indrumat pas cu pas ce aveti de facut mai departe, de la depunerea dosarului pana cand veti avea in mana dosarul (exemplarul asociatiei), incheierea cu personalitatea juridica capatata, stampila si CIF-ul de la ANAF.
Taxele sunt derizorii.
Buna ziua,

Dosarul l-am depus la ANAF, nu la primarie - asta dupa ce m-au plimbat intre primarie - anaf si judecatoria sectorului 1.
Cererea pentru acordarea personalitatii juridice a fost admisa.
Cum procedez in continuare pentru a comanda stampilele, CIF-ul si inregistrarea la ANAF?
Astept incheierea sa vina prin posta si cu ea merg sa fac cele de mai sus ?
Care este ordinea ?

Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depun actele pentru infiintare asociatie de prop nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, As dori sa stiu unde se depun actele pentru a se face schimbarea de la Asociatie de locatari la asociatie de prop. Administratorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Dobandire personalitate juridica asociatie de proprietari crysenc21 crysenc21 In conditiile in care am toate actele redactate - pv de constituire, hotarare de constituire, statut, acord de asociere, tabel, ...etc, unde se depun mai intai ... (vezi toată discuția)
cui anulat pentru asociatie de proprietari 81Cosmin 81Cosmin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: Daca Asociatia de proprietari are CUI-ul si stampila anulate de ANAF, si mai mult decat atat, stampila ... (vezi toată discuția)