Daca fratele meu locuieste cu bunica si ea este propietara casei si terenului intravilan,poate sa beneficieze de ajutor social?Familia este compusa din 5 membrii fratele sotia si 3 copii.Nu are propietati pe numele lui si nu realizeaza alte venituri in afara de alocatia copiilor.
Multumesc mult.Am sunat la Parchetul militar si m-am interesat, fapta este infractiune si presupune suspendarea din functie pe perioada cercetarii fara drepturi salariale concediu vechime si in functie de incadrare 1-5 ani sau amenda penala pentru abuz in serviciu 1-3 sau amenda penala pentru abuz de autoritate.Ambele presupun excluderea din armata daca este gasit vinovat.Acum astept sa mai ameninte odata ca sa pot depune plangerea.
Deci nu am nicio sansa sa fac plangere la parchetul militar?Cum sa se sesize comandantul daca el a dat ordinul?Nu a fost licitatie pentru achizitie pur si simplu fiecare a cumparat articolele de echipament prin comanda.Aceasta firma fiind singura care furnizeaza echipamente in zona noastra.
Buna ziua,sunt militar angajat si de curand in unitatea in care lucrez militarii angajati au fost obligati de catre comandant sa achizitioneze articole de echipament.Prin statutul nostru si lege avem dreptul la echipament gratuit.In urma acestui ordin o firma din orasul in care locuieste comandantul a primit comenzi de echipament militar in jur de 20000 lei.Eu am raportat ca avem dreptul la echipament gratuit nu contra cost si am fost chemat de comandat si amenintat.Pot face plangere de abuz in serviciu?