avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social

Daca fratele meu locuieste cu bunica si ea este propietara casei si terenului intravilan,poate sa beneficieze de ajutor social?Familia este compusa din 5 membrii fratele sotia si 3 copii.Nu are propietati pe numele lui si nu realizeaza alte venituri in afara de alocatia copiilor.

Alte discuții în legătură

Mama singura cu 3 copii mozagabriele mozagabriele Buna seara! Am si eu o intrebare. Am o cunostiinta (vecina cu soacra mea) care este mama singura (nu e casatorita si nici nu afost) a trei copii (12,10 si ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor social ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie:O persoana solicita un ajutor social,indeplinind conditiile respective.Persoana ... (vezi toată discuția)
Ajutor social Adrian Nemteanu Adrian Nemteanu Buna seara, O familie compusa din 4 persoane 2 adulti+2 copii minori cu un venit de 880 ron reprezentand ICC-600 RON+ 80 RON ALOCATIILE COPIILOR,poate ... (vezi toată discuția)