In data de 9 iulie am transcris o masina pe numele meu ,problema este ca nu am mai primit talonul masinii ,cand a expirat dovada am sunat la inmatriculari si au spus ca e la posta ,ma duc la posta si -mi spune ca nu a ajuns la ei .Dupa 2 ore ma suna de la inmatriculari si-mi spune ca sa oprit talonul din cauza unui litigiu si ca l-au trimis la ipj arges furturi ,ce doamne iarta-ma inseamna asta nu pot sa mi imaginez .
si am intrebat si daca pot circula cu dovada expirata ...da pot circula pe perioada stari de alerta
daca cunoasteti situatii cazuri ,luminati-ma si pe mine ,din ce motiv nu mi da talonul si ce credeti dvs ca sa intamplat
Update :))
Astazi am fost la dprciv in vederea eliberari nr provizorii si surpriza masina in 2014 a avur 3 seturi scoase si in 2016 dec inca un set deci 4 seturi va imaginati in ce postura de infractor eram eu ca si cumparator mi-a spus sa fac programare rar si am facut sambata ma duc ,imi este frica sa nu mai am vreo alta surpriza sunt indignat ,dezamagit de oameni
Pentru rar traduc c.v si brieful mare sau si cel mic ?
Inafara de partea tehnica ce ar putea fi in neregula la acte sau info despre auto ? Fiscalul imi trebuie innainte de rar sau dupa ?
Update :))
Astazi am fost la dprciv in vederea eliberari nr provizorii si surpriza masina in 2014 a avur 3 seturi scoase si in 2016 dec inca un set deci 4 seturi va imaginati in ce postura de infractor eram eu ca si cumparator mi-a spus sa fac programare rar si am facut sambata ma duc ,imi este frica sa nu mai am vreo alta surpriza sunt indignat ,dezamagit de oameni
Pentru rar traduc c.v si brieful mare sau si cel mic ?
Inafara de partea tehnica ce ar putea fi in neregula la acte sau info despre auto ? Fiscalul imi trebuie innainte de rar sau dupa ?
Multumesc din suflet pentru raspuns sper acum sa nu fie vreo 3 numere scoase si 3 cumparatori diferiti ca am inteles ca-mi trebuie certificat fiscal de la toti 3
Practic eu doresc sa inmatricules aceasta masina definitiv in romania si bineinteles cu formalitati legale dar se pare ca nu toti suntem corecti
Neamtul ii vinde lui X o masina X primeste brief mare /mic si contract vanzare cumparare nestampilat (pe acest contract scrie :CONTRACT VANZARE CUMPARARE-Kaufvertrag adica ro-de)
Eu cumpar masina de la X si primesc actele + V.C intre mine si ei si placutele de inmatriculare ale masini care intre timp au expirat
Problema mea este ca masina cand m am dus avea nr provizorii ro care expirasera si mi -i lea oprit X zicandu-mi ca nu am ce face cu ele ,
Este in regula ? Fiscal nu trebuia sa-mi dea ?eu pot sa o inmatriculez pe numele meu sau mai am nevoie de ceva de la el
Multumesc anticipat