avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In data de 9 iulie am transcris o masina pe numele meu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In data de 9 iulie am transcris o masina pe numele meu ,problema ...

In data de 9 iulie am transcris o masina pe numele meu ,problema este ca nu am mai primit talonul masinii ,cand a expirat dovada am sunat la inmatriculari si au spus ca e la posta ,ma duc la posta si -mi spune ca nu a ajuns la ei .Dupa 2 ore ma suna de la inmatriculari si-mi spune ca sa oprit talonul din cauza unui litigiu si ca l-au trimis la ipj arges furturi ,ce doamne iarta-ma inseamna asta nu pot sa mi imaginez .

si am intrebat si daca pot circula cu dovada expirata ...da pot circula pe perioada stari de alerta

daca cunoasteti situatii cazuri ,luminati-ma si pe mine ,din ce motiv nu mi da talonul si ce credeti dvs ca sa intamplat

Alte discuții în legătură

Problema masina de italia, nu se poate inmatricula Eugen1234 Eugen1234 Buna ziua! Am si eu o problema cu o masina de provenienta Italia. Am cumparat o masina in 2020 din Arad de la o doamna (detin copia de buletin a acesteia), ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumurile publice Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua , ma numesc Laurentiu , am fost si am depus dosarul de inmatriculare auto , am pastrat numerele de la vechiul proprietar , trebuie sa ma duc peste o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am întâmpinat o problema destul de serioasa as ... Gabriel's Gabriel's Buna ziua...am întâmpinat o problema destul de serioasa as putea spune... Pe 5 august am depus actele pt schimbare talon...am vrut sa când mașina dar pe ... (vezi toată discuția)