avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am întâmpinat o problema destul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am întâmpinat o problema destul de serioasa as ...

Buna ziua...am întâmpinat o problema destul de serioasa as putea spune...
Pe 5 august am depus actele pt schimbare talon...am vrut sa când mașina dar pe parcurs m.am răzgândit...cei de la birou copiat acte au scris pe talon "înstrăinat" clar trebuia schimbat... In urma depuneri actelor cei de la înmatriculari mi.au emis dovada înlocuitoare...valabilă 15 zile.. care a expirat pe data de 19 august... Așa zi este 7 sept și eu inca nu am primit talonul...am sunat pe cel puțin 7 Nr de telf sa dau de cineva să îmi spună ce se întâmplă.. am verific starea talonului online...acolo apare că încă nu a fost emis...clar eu nu pot circula cu mașina...deși cei de la birou unde am depus actele au spus să umblu așa că poliția nu are dece să îmi de-a amenda...eu nu cred acasă ceva ..întrebarea mea este...ce pot sa fac în situația dată?

Alte discuții în legătură

Transcriere auto - o mica nelamurire !?! alexandrescovici alexandrescovici Buna ziua. Am achizitionat un autoturism , cu taxa platita , am facut un contract de vanzare cumparare , am primit fiscal . Am inscris masina la impozit , ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina de pe sc Alexxa23 Alexxa23 Buna, As vrea sa stiu daca pot sa vand masina care se afla pe firma, chiar daca nu am talonul ei(acesta inca nu mi-a fost eliberat, insa am dovada). Cum ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare... christty31 christty31 Salut! Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)