avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie pe drumurile publice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie pe drumurile publice

Buna ziua , ma numesc Laurentiu , am fost si am depus dosarul de inmatriculare auto , am pastrat numerele de la vechiul proprietar , trebuie sa ma duc peste o saptamana inapoi la Drpciv . As dori sa stiu daca pot circula cu autoturismul pana atunci, daca peste o saptamana primesc talonul ori dovada de circulatie?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 20:30, 30 Octombrie 2017
Da multumesc ...pentru nimic...nu mi-a raspuns nimeni...
Laurentiu A8900 a scris:
Da multumesc ...pentru nimic...nu mi-a raspuns nimeni...

Buna seara dle Laurentiu.
Cu placere si nu aveti pentru ce...

După ce este acceptat dosarul, în maxim 1 zi veti primi o dovadă că puteţi circula cu maşina până veti primi talonul.

Talonul îl veti primi în 7-10 zile prin poştă. Să va verificati cutia poştală în fiecare zi! După ce veti primi talonul, dovada primită de la poliţie nu mai este valabilă.

Urmează acum să va cumparati rovinietă şi să circulati pe drumurile patriei.

Fara dovada sau talon nu va recomand sa circulati deoarece nu faceti dovada inmatricularii masinii si, in cazul in care veti fi oprit de politie, riscati intocmirea unui dosar penal.
Ultima modificare: Luni, 30 Octombrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula cu copia dupa talon? Razvy93 Razvy93 Azi am fost la Drpciv ca sa trec masina de pe numele fostului proprietar pe numele meu si mi-au oprit talonul masinii..nu am primit nici o dovada..intrebarea ... (vezi toată discuția)
Circulatia cu numere rosii Roger25 Roger25 Buna ziua, Joi am primit numerele definitive de la DRPCIV, si mi s-a eliberat o dovada de circulatie, valabila 15 zile, pana cand primesc talonul / ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)