avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot circula cu copia dupa talon?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot circula cu copia dupa talon?

Azi am fost la Drpciv ca sa trec masina de pe numele fostului proprietar pe numele meu si mi-au oprit talonul masinii..nu am primit nici o dovada..intrebarea mea este pot circula cu copia dupa talon pana iau talonul?
Cel mai recent răspuns: ContSters310487 , utilizator 19:41, 25 Mai 2018
Cu siguranta vi s-a spus de la Drpciv ca va trebui sa reveniti peste cateva zile sa ridicati dovada de talon si cartea masinii.Din ce ati scris,se intelege ca nu ati schimbat numerele de pe masina, le-ati pastrat pe cele actuale. Dupa ce veti ridica dovada de talon, veti putea circulacu masina. Momentan, nu puteti circula cu copia talonului predat la politie.Ea figureaza acum radiata, pana la finalizarea inmatricularii pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie pe drumurile publice Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua , ma numesc Laurentiu , am fost si am depus dosarul de inmatriculare auto , am pastrat numerele de la vechiul proprietar , trebuie sa ma duc peste o ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu patrucata patrucata buna ziua!am o nelamurire referitoare la acest timbru de mediu...am cumparat recent un logan, inmatriculat in ianuarie 2005, am facut contract de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Circulatia cu numere rosii Roger25 Roger25 Buna ziua, Joi am primit numerele definitive de la DRPCIV, si mi s-a eliberat o dovada de circulatie, valabila 15 zile, pana cand primesc talonul / ... (vezi toată discuția)