avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate ofelia67

Activitate ofelia67

Am cumparat cu legea 112 o casa, suprafata 66 mp, terent aferent locuintei 79 mp, intr-o curte comuna. Dupa cumpararea casei, au aparut retrocedari de parti ale cladirii si curtii catre mostenitori aparuti ulteriori cumpararii locuintei mele. Acestia revendica terenul gradinii din fata casei mele, negand dreptul meu de proprietar al celor 79mp. As dori sa inteleg totusi aceasta suprafata este sub casa mea (amprenta locuintei la sol) sau langa casa mea? Doresc sa ies din indiviziune, iar parerile topografilor sunt impartite, desi eu am gradina in fata casei si o folosesc de 30 ani.
Răspuns la discuția Inregistrare divort in Romania
Va multumesc din suflet! Aici ma mint in fata ca nu stiu despre ce este vorba#-o.... Mi-ar fi fost greu daca nu mi-ar fi spus nimeni la care usa pot SIGUR sa ma revolt X-(... De fapt ei vor sa ne impiedice practica actelor prin orice mijloace posibile. Iar pe noi ne crede numai cine a trecut prin asta. :(( Birocratia italiana! :((
Răspuns la discuția Inregistrare divort in Romania
Apostila in Italia unde trebuie ceruta? La ce institutie?
Răspuns la discuția Inregistrare divort in Romania
Va multumesc din suflet. Dar tot nu inteleg apostilul unde se pune, la care institutie? sau in acest caz nu mai este necesar?....
Răspuns la discuția Inregistrare divort in Romania
Eu am divortat in Italia, in mod consensual. Dar la tribunal mi se spune ca ei nu au o mentiune de ''definitiva si irevocabila'', intrucat sentinta devine automat definitiva dupa transcrierea ei la starea civila.
Apoi nu stiu unde se poate obtine apostilul aici, in Italia. Chiar nu inteleg la care autoritate trebuie sa ma prezint pentru asta.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.