avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate Florin619

Activitate Florin619

Cum zice si titlul , as dori sa stiu daca exista reglementari specifice acestei situatii. reglementari ce vizeaza programul de lucru al acestora. Se poate beneficia de program redus(6 ore)? SI daca da , pana cand? Sau mai bine intrebat , pret de cat timp? Tin sa mentionez ca reintoarcerea la munca se face dupa primul an . Personal am citit legea nr 188 privind statutul functionarului public si nu se mentioneaza nicaieri acest aspect. Persoana respectiva este functionar public si nu lucreaza la patron , de aceea am ales aceste lege. In raspunsul dvs , as dori sa mi se spuna si legea alienatul , deoarece trebuie sa ma prezint cu alb pe negru la departamentul de resurse umane pentru ca persoanele de acolo "nu stiu nimic" si m-au pus pe mine sa caut. Surprinzator,nu? Multumesc anticipat :)
Adam Grecu si elga50 , va multumesc de raspunsuri!
Buna ziua ,

As dori sa aflu daca o persoana ce ocupa o pozitie in comitetul executiv , poate ocupa si functia de casier in acelasi imobil/ansamblu. As mai dori sa stiu daca exista vreo lege ce specifica explicit acest lucru (fie ea permisiva , fie nu) .

Multumesc anticipat.
O seara placuta tuturor.