avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcerea la munca a noilor mamici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcerea la munca a noilor mamici

Cum zice si titlul , as dori sa stiu daca exista reglementari specifice acestei situatii. reglementari ce vizeaza programul de lucru al acestora. Se poate beneficia de program redus(6 ore)? SI daca da , pana cand? Sau mai bine intrebat , pret de cat timp? Tin sa mentionez ca reintoarcerea la munca se face dupa primul an . Personal am citit legea nr 188 privind statutul functionarului public si nu se mentioneaza nicaieri acest aspect. Persoana respectiva este functionar public si nu lucreaza la patron , de aceea am ales aceste lege. In raspunsul dvs , as dori sa mi se spuna si legea alienatul , deoarece trebuie sa ma prezint cu alb pe negru la departamentul de resurse umane pentru ca persoanele de acolo "nu stiu nimic" si m-au pus pe mine sa caut. Surprinzator,nu? Multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 12 Aprilie 2017
Nu exista niciun text de lege care sa prevada ceea ce doriti dvs.

Revenirea la munca a unei mamici dupa primul an de CCC, seface in aceleasi conditii pe care le-a avut inainte de intrarea in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionarii publici pot lucra cu jumatate de norma? adriana_25 adriana_25 Functionarii publici au posibilitatea sa efectueze timp redus de lucru (jumatate de norma) avand in vedere ca acestia au un raport de serviciu cu institutia ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere ionela_constanta ionela_constanta SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI LUCREZ LA O PRIMARIE DIN BUCURESTI. IN LEGATURA CU PRIMA DE NASTERE AM AVUT O CONVERSATIE TELEFONICA CU SEFA DE LA RESURSE UMANE SI ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa ma faca functionar public fiindca am fost in ccc protopopescualina protopopescualina Poate cineva sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna daca e legal ce vrea sa faca tipa de la resurse umane? Eu sunt in CCC, mai am pana in aprilie, intre timp, ... (vezi toată discuția)