avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Prima de nastere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Prima de nastere

SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI LUCREZ LA O PRIMARIE DIN BUCURESTI. IN LEGATURA CU PRIMA DE NASTERE AM AVUT O CONVERSATIE TELEFONICA CU SEFA DE LA RESURSE UMANE SI SE PARE CA NU POT BENEFICIA DE PRIMA ,FIINDCA NOI NU LUCRAM DUPA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA LA NIVEL NATIONAL SI CA LUCRAM DUPA NU STIU CE RAPORT DE MUNCA. ARE DREPTATE DANSA SAU POT BENEFICIA DE PRIMA.VA MULTUMESC.

Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:30, 13 Februarie 2011
daca sunteti functionar public nu vi se aplica CCMUN, ci legea nr. 188/1999 si evetual acordurile colective de munca incheiate la nivelul institutiilor, care pot sau nu sa prevada prima de nastere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate cine beneficiaza de el??? COJANU LILIANA COJANU LILIANA Buna, as dori sa stiu daca functionarii publici beneficiaza de un salariu mediu pe institutie la nasterea unui copli..m-am interesat la resurse umane si mi-au ... (vezi toată discuția)
Aplicarea contractului colectiv de munca functionarilor publici aijin aijin Buna ziua. As dori sa stiu daca prevederile CCM la nivel national, privind acordarea unei indemnizatii la nasterea copilului se aplica si in cazul ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces angajator pentru deces ruda gradul i Claudia_13 Claudia_13 Buna ziua, Sunt functionar public si a decedat tatal meu in oct 2015. Vreau sa stiu daca, de la angajator, pot beneficia de ajutor de deces si in ce conditii. ... (vezi toată discuția)