Adam Grecu a scris:
@AndreiD1992,
In opinia dvs. considerati ca ar fi vreo suspiciune a cuiva de a va trece o persoana in plus la cheltuielile de intretinere pe nr. de persoane?
Stiti de ce va intreb? Pentru ca sunt, chiar aici pe forum, exemple cu duiumul - pai mai vine pe la mine prietena/prietenul mea/meu, dar nu doarme la mine, vine asa din cand in cand, cam 5 zile pe saptamana...
Eu zic sa va ganditi mai bine, uitati-va pe lista de plata cam cat inseamna cheltuiala pentru o persoana si daca merita sau nu sa o treceti la intretinere, asa pentru linistea tuturor.
Succes!
Deci cu cele mentionate mai sus inca imi mentin opinia si da m-am gandit destul de bine la toata situatia. Nu am cum sa trec a 3 persoana la intretinere cand ea nu exista, nu vad cum se pot adauga persoane prin speculatiile vecinilor, nu inteleg cum se poate face toata treaba asta si nimeni sa nu anunte chiriasul sau propietarul apartamentului.
Sa inteleg ca si eu pot sa ma duc frumos la adiministartor si sa spun ca la apartamentul nr.40 stau defapt 5 persoane,nu 3 cum e trecut, desigur fara dovada, doar speculez.