avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere catre Presedintele Asociatiei. Fara raspuns.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere catre Presedintele Asociatiei. Fara raspuns.

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce pot face in situatia in care nu am primit raspuns de la nimeni in legatura cu o cerere facuta acum 2 saptamani catre presedintele asociatiei. Am facut 2 exemplare la cerere iar una a fost semnanta de catre casiera de la bloc si a ramas la mine, cererea a fost facuta la inceputul lunii.

Ce pot face in situatia aceasta?
Multumesc.

- Cererea a fost facuta in urma unei greseli (presupun) ca in apartamentul meu exista inca o persoana in plus si mi-au bagat la intretinere 3 persoane in loc de 2, caci doar 2 persoane exista in apartament.
Cel mai recent răspuns: gerhardt , utilizator 03:27, 3 Ianuarie 2021
Cererea trebuie predata celui caruia ii este adresata. Pe cerere trebuie sa primiti nr de inregistrare si nu semnatura casierei.
Contactati-l pe presedinte si vedeti daca i-a fost inmanata cererea dvs de catre casiera.
Asta vreau sa fac astazi, o sa sun administratrorul sa-mi lase un numar de telefon. Numar de inregistrare mi-a spus ca nu are de unde sa-mi dea, eu am insistat sa-mi dea pentru ca asa e legal.

Am pus o cerere si in casuta postala de la administrator. Au fost 2 cereri facute si nimic.
Nu inteleg insa cum au putut sa-mi adauge inca o persoana fara sa fiu anuntat, nu am fost cautat si nici nu am primit nimic in casuta postala.

Casiera, administrator, ...
Nu cunoasteti cine este presedintele asociatiei?
Va duceti la usa lui, sunati frumos, ii inmanati cererea, ii spuneti sa va dea un numar de inregistrare, daca nu stie ce este ii explicati la fel de frumos ca trebuie sa cunoasca legea mai bine decat dvs., sa scrie pe cerere "am primit, numele si semnatura in clar, si sa puna si stampila asociatiei (macar stampila sa aiba daca nr de inreg nu are)".
Totodata ii spuneti ca asteptati un raspuns in scris in termen de 7 zile, tot asa cum prevede legea.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2017
cyan, moderator
Din pacate sunt chirias ci nu propietar, de aici vine si problema ca nu cunosc presedintele si nici administratorul, cand am sunat la apartamentul administratorului a iesit la usa contabilul si mi-a spus ca defapt el sta la 8 chiar daca pe avizier scrie ca pentru probleme de genul se suna la apartamentul numarul 8.

Atunci o sa intreb de el si mai fac iar o cerere, iar asta inseamna sa astept din nou.
Poate stau impreuna si nu recunosc!

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii pe numele chiriasului Tzimpirika Tzimpirika Societatea la care lucrez a inchiriat apartamente pentru angajati. Pe langa chirie, achitam si utilitatile (inclusiv intretinerea). Chitantele de la ... (vezi toată discuția)
Inca o persoana la intretinere AndreiD1992 AndreiD1992 Buna ziua, as vrea sa stiu si eu cum se introduce de catre administartorul de bloc inca o persoana la intretinere fara a anunta chiriasul/propietarul din ... (vezi toată discuția)
Administrator nou Armenteros Armenteros Buna ziua Sunt un biet locatar care am acceptat sa fiu casierul asociatiei dupa ce administratorul a fost prins cu nereguli (a papat niste bani. multi ... (vezi toată discuția)