avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere catre Presedintele Asociatiei. Fara raspuns.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere catre Presedintele Asociatiei. Fara raspuns.

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce pot face in situatia in care nu am primit raspuns de la nimeni in legatura cu o cerere facuta acum 2 saptamani catre presedintele asociatiei. Am facut 2 exemplare la cerere iar una a fost semnanta de catre casiera de la bloc si a ramas la mine, cererea a fost facuta la inceputul lunii.

Ce pot face in situatia aceasta?
Multumesc.

- Cererea a fost facuta in urma unei greseli (presupun) ca in apartamentul meu exista inca o persoana in plus si mi-au bagat la intretinere 3 persoane in loc de 2, caci doar 2 persoane exista in apartament.
Cel mai recent răspuns: gerhardt , utilizator 03:27, 3 Ianuarie 2021
Adam Grecu a scris:

@AndreiD1992,

In opinia dvs. considerati ca ar fi vreo suspiciune a cuiva de a va trece o persoana in plus la cheltuielile de intretinere pe nr. de persoane?
Stiti de ce va intreb? Pentru ca sunt, chiar aici pe forum, exemple cu duiumul - pai mai vine pe la mine prietena/prietenul mea/meu, dar nu doarme la mine, vine asa din cand in cand, cam 5 zile pe saptamana...
Eu zic sa va ganditi mai bine, uitati-va pe lista de plata cam cat inseamna cheltuiala pentru o persoana si daca merita sau nu sa o treceti la intretinere, asa pentru linistea tuturor.
Succes!



Deci cu cele mentionate mai sus inca imi mentin opinia si da m-am gandit destul de bine la toata situatia. Nu am cum sa trec a 3 persoana la intretinere cand ea nu exista, nu vad cum se pot adauga persoane prin speculatiile vecinilor, nu inteleg cum se poate face toata treaba asta si nimeni sa nu anunte chiriasul sau propietarul apartamentului.

Sa inteleg ca si eu pot sa ma duc frumos la adiministartor si sa spun ca la apartamentul nr.40 stau defapt 5 persoane,nu 3 cum e trecut, desigur fara dovada, doar speculez.
Ultima modificare: Vineri, 31 Martie 2017
AndreiD1992, utilizator
Este cam hazardata exprimarea domnule AndreiD1992, cum ca " peste tot se poarta adaos la plati si asta deja se stie mai peste tot". Pai la asemenea apreciere globala, cat de credibil poti sa fii cand afirmi ca esti extorcat de asociatie. Pot fi erori, se fac corectii, cu calm si rabdare si mai ales documentat. Ati facut cerere de luare in calcul a 2 persoane cand v-ati mutat in chirie? Eu cred ca NU.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aceaasi problema e si la noi. Nu avem nici o data a presedintelui si vicepresedintelui. Ei au un ap. in Bloc dar nu stau in bloc. Totul e tinut sub secret. Nu stim de unde sa facem rost de adresa sa putem sa ii scriem.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresati comitetului executiv daca președintele nu este de găsit. Puteți sa va adresati si primariei care are un compartiment specializat în relația cu asociațiile de proprietari. In plus, potrivit legii asoc de proprietari asociația trebuie sa comunice primariei datele de contact ale membrilor comitetului. Discutati si cu administratorul si cenzorilor, acestia trebuie sa tina legatura cu președintele. Poate a murit!
Ultima modificare: Vineri, 1 Ianuarie 2021
cyan, moderator
nu a murit. Dar asa nu raspunde la nimic. Si vicele tot asa, si cenzora. Toti vor sa se protejeze. Vezi doamne. De ce , nu stie nimeni. Au mai fost nereguli la noi. Am gasit unul din Comitet care are functia fictiva "sef de scara" ca administratorul nu vine la bloc. Cind e ceva il trimite pe fisu. Cred ca nu are atestat fisu de administrator. Dar s-a auzit ca l-au trecut pe contractul de intelegere de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii pe numele chiriasului Tzimpirika Tzimpirika Societatea la care lucrez a inchiriat apartamente pentru angajati. Pe langa chirie, achitam si utilitatile (inclusiv intretinerea). Chitantele de la ... (vezi toată discuția)
Inca o persoana la intretinere AndreiD1992 AndreiD1992 Buna ziua, as vrea sa stiu si eu cum se introduce de catre administartorul de bloc inca o persoana la intretinere fara a anunta chiriasul/propietarul din ... (vezi toată discuția)
Administrator nou Armenteros Armenteros Buna ziua Sunt un biet locatar care am acceptat sa fiu casierul asociatiei dupa ce administratorul a fost prins cu nereguli (a papat niste bani. multi ... (vezi toată discuția)