Bună ziua,eu am nascut un copil in Romania,tatăl fiind cetățean italian și in închisoarea și in momentul actual la arest domiciliar in italia.Noi nu am fost casatoriti.El mi-a deschis proces in romania pentru exercitarea drepturilor in comun și recunoașterea copilului. Eu nu sunt de acord deoarece mai are un copil și nici cu primul nu a avut un raport foarte bun,a stat cu mama doar prin tribunale și in final copilul e încredințat serviciilor sociale din italia,e un om violent și cu dosare penale. Avocatul meu spune ca am sanse de câștig in romania deoarece el nu ar putea cere paternitatea.Intrebarea mea ar fi,dacă el face recurs in Italia ce se poate intampla?ce spun legile de acolo?Mă poate obliga să ii duc copilul acolo sau ar fi obligat el sa vina in romania ,in caz de recunoastere?
Bună ziua,eu am nascut un copil in Romania,tatăl fiind cetățean italian și in închisoarea și in momentul actual la arest domiciliar in italia.Noi nu am fost casatoriti.El mi-a deschis proces in romania pentru exercitarea drepturilor in comun și recunoașterea copilului. Eu nu sunt de acord deoarece mai are un copil și nici cu primul nu a avut un raport foarte bun,a stat cu mama doar prin tribunale și in final copilul e încredințat serviciilor sociale din italia,e un om violent și cu dosare penale. Avocatul meu spune ca am sanse de câștig in romania deoarece el nu ar putea cere paternitatea.Intrebarea mea ar fi,dacă el face recurs in Italia ce se poate intampla?ce spun legile de acolo?Mă poate obliga să ii duc copilul acolo sau ar fi obligat el sa vina in romania ,in caz de recunoastere?
Ținând cont ca el are un copil pentru care nu a platit nimic,în fata caruia era sa bata asistenta sociala prin care aveau intalnirea,un om cu caracter violent care a fost condamnat pt violente în familie??aceste persoane nu merita drepturi asupra unor suflete inocente,Din păcate nu toți bărbații merită să fie tați! Eu iubesc acest copil ca pe aerul pe care îl respir și o sa fac tot ce îmi sta în putere pentru a-l proteja,cai cinstite și necinstite in cazul unui proces dacă e nevoie.....si orice mama din lumea astea ar face la fel.
În urmă unui eventual proces,ținând cont că el acum este condamnat în arest domiciliar pentru violenta in familie din fosta relație din care are un copil de care nu s-a ocupat si are dosar penal ,legea nostra de partea cui ar sta?în sensul ca chiar ar putea sa ii dea copilul ?.i-am spus că nu știu dacă e copilul lui sa ma lase în pace și acum amenință că o să meargă pana în pânzele albe.
Mulțumesc de răspuns
Bună seara asta dori sa știu ca mama pot refuza restul adn asupra copilului?nu sunt căsătorită și presupusul tata e italian,am avut o aventura și eu am hotărât sa cresc singura copilul...ma poate obliga sa fac testul?trebuie sa vina în România dacă e asa nu. Mulțumesc mult