sotul meu a facut un credit bancar pe care nu l-a platit, intrat in executare silita cu proprire pe salar. Cand a facut creditul eram casatoriti, el declarand in acte ca e necasatorit si ca locuieste la resedinta din buletin din anul nasterii lui - adresa fiind a apartamentului bunicii mele, noi mutandu-ne acolo dupa casatorie.
Noi suntem separati, nu mai locuim impreuna de cativa ani. Intrebarea mea e cum as putea face in asa fel incat eu sa nu fiu fortata la plata creditului sau a penalitatilor acestuia? Sau ar avea bunica mea probleme in cazul in care nu plateste creditul, adresa lui actuala fiind in imobilul ei?
Mentionez ca eu nu am un loc de munca si, implicit nici un venit.
in conditiile in care concediul postnatal a fost finalizat la data de 17.12.16, data din care am intrat in concediul de crestere copil, tatal renuntand la luna lui de concediu, eu pana cand pot sta in concediul de crestere copil? De la servici mi-au spus ca pana in 5.11.18, data la care face copilul 2 ani. Nu risc sa pierd o luna de indemnizatie (octombrie) daca ma intorc la lucru abia luna urmatoare, cum mi-au spus ei?
Buna seara, am si eu o mica nelamurire.
Lucrez la o firma si mi-am exprimat dorinta de a merge sa donez sange. Seful mi-a raspuns ca ma asteapta la locul de munca dupa, refuzandu-mi ziua libera.
As dori sa stiu ce se poate face in astfel de situatii?
Partea cu donatul nu este mentionata in nici unul din documentele firmei.
Exista vreo sanctiune pentru refuzul zilei libere in cazul donarii de sange? In cazul in care exista, cui m-as putea adresa si cum as putea dovedi acest lucru?