Buna ziua! Nu am primit inca decizia de pensionare. Perioada de calcul a fost aprilie-septembrie 2016. Problema este ca mi s-a marit salariul retroactiv de la 1 august si respectiv.de la 1 octombrie 2016. Ma gandeam sa contest decizia de pensionare cand o voi primi, anexand alte adeverinte de venit. Vroiam sa intreb: in cererea de contestare pot alege alta perioada, de exemplu iunie-noiembrie? Mentionez ca am iesit la.pensie pe data de 30.11.2016. Am cautat in legea pensiilor dar mentioneaza doar sase luni consecutive. Mie din luna noiembrie imi lipseste o zi: as putea s-o iau in calcul? Sau contestarea deciziei se refera strict la perioada aleasa?Mentionez ca aceste cresteri au caracter permanent si ma gandesc ca.ar trebui luate in calcul. Multumesc.
Buna ziua, eu ma gasesc in urmatoarea situatie: nu mi s.a emis inca decizia de pensionare, insa salariul a fost marit retroactiv chiar in periaoda in care eram in activitate. Datorita faptului ca dosarul.era.deja ajuns la Casa de pensii, nu mai aveam ce face. Intrebarea mea este: daca fac contestatie dupa primirea deciziei, mai primesc pensie sau se suspenda plata pana la.finalizarea contestatiei? De asemenea, pentru lunile restante primesc banii? Mentionez deja ca au trecut deja trei luni de cand m.am pensionat. Multumesc