avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestatie decizie pensionare MAI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestatie decizie pensionare MAI

Buna ziua! Nu am primit inca decizia de pensionare. Perioada de calcul a fost aprilie-septembrie 2016. Problema este ca mi s-a marit salariul retroactiv de la 1 august si respectiv.de la 1 octombrie 2016. Ma gandeam sa contest decizia de pensionare cand o voi primi, anexand alte adeverinte de venit. Vroiam sa intreb: in cererea de contestare pot alege alta perioada, de exemplu iunie-noiembrie? Mentionez ca am iesit la.pensie pe data de 30.11.2016. Am cautat in legea pensiilor dar mentioneaza doar sase luni consecutive. Mie din luna noiembrie imi lipseste o zi: as putea s-o iau in calcul? Sau contestarea deciziei se refera strict la perioada aleasa?Mentionez ca aceste cresteri au caracter permanent si ma gandesc ca.ar trebui luate in calcul. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am depus cerere pt recalcularea pensiei giorgio24 giorgio24 AM iesit la pensie anticipata partial in octombrie 2014 cu o penalitate de 45%.Am depus cererea de recalculare in 24 -11-2017,dar inca nu s-a marit,am fost si ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Pensia miti59 miti59 Buna ziua; In anul 2005 am iesit la pensie anticipat. La emiterea deciziei de pensionare nu a fost inclusa in baza de calcul prima de vacanta pentru perioada ... (vezi toată discuția)