avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia

Buna ziua; In anul 2005 am iesit la pensie anticipat. La emiterea deciziei de pensionare nu a fost inclusa in baza de calcul prima de vacanta pentru perioada 2004-2005 si sporul de fidelitate pe anul 2005.Am depus la Casa de Pensi a MAI documentatia din care rezulta aceste date.In urma depuneri actelor doveditoare cu privire la cele relatate,a fost marita pensia incepind din luna 02/2015 cu 30 lei. Aceasta marire de pensie nu trebuie sa mi se dea retroactiv din 2005? Ce ma idrumati sa fac?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:09, 13 Mai 2015
Daca ati depus in ianuarie 2015,majorarea se acorda incepand cu februrie 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii gr i anton981 anton981 Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Am muncit 22 de ani, 11 luni si 18 zile la Gr.I , iar la GR II 7 luni si 28 de zile , ca mecanic de locomotiva ... (vezi toată discuția)
Sporuri permanente neluate in considerare la pensie salinam salinam Buna ziua, Va sciu in numele tatalui meu care in urma cu 11 ani a iesit la pensie dupa 30de ani vechime din care 28 au fost in gr.1.Total stagiu de cotizare au ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)